Lecytyna: naturalny, wszechstronny składnik
Lecytyna to naturalny składnik, który jest używany jako emulgator w różnych produktach, o różnych zastosowaniach.
Krem piekarniczy instant o doskonale kremowej konsystencji z Emwaxy®
Krem piekarniczy musi spełniać wiele wymagań, takich jak wysoka stabilność przy pieczeniu, dobra odporność na zamrażanie i rozmrażanie, a jednocześnie powinien być kremowy i…
Błonniki funkcjonalne
Dla każdego włókna inne zastosowanie. Od stabilizatorów po zamienniki syropów.
MELTEC
Innowacyjny, naturalny półpłynny surowiec pozwalający obniżyć zawartość cukru i syropu glukozowo-fruktozowego.
Białka w ofercie IMPAG
Firma IMPAG oferuje szeroką gamę białek: hydrolizowaną kazeinę i białka roślinne.
Proszek i ekstrakt z owocu baobabu
Proszek i ekstrakt z owocu baobabu jest otrzymywany z owocu baobabu afrykańskiego (Adansonia digitata), jednego z najbardziej znanych drzew tropikalnej Afryki. Miąższ owocu…
KRÖNER-STÄRKE – Eksperci specjalistycznych skrobi zbożowych
Naszym wieloletnim partnerem jest istniejąca od 1900 roku firma Kröner Stärke z Ibbenbüren w Niemczech. Firma produkuje skrobie, gluteny pszenne, mąki pęczniejące (preżelowane),…
Glikozydy stewiolowe ze stewii – słodycz bez kalorii
Stevia rebaudiana Bertoni, nazwana na cześć botanika Moisés Santiago Bertoniego, jest rośliną wieloletnią rosnącą na obszarze Ameryki Południowej, jej liście swój bardzo słodki…
Dla Ciebie trzymamy rękę na pulsie rynku
Uważne śledzenie rynku, najnowszych trendów, produkowanie w sposób jeszcze bardziej racjonalny, z zastosowaniem bardziej naturalnych technik – to bardzo kosztowne i czasochłonne …