Nasza oferta
Surowce pszenne
- Skrobie natywne
- Skrobie modyfikowane
- Skrobie preżelowane
- Gluten pszenny witalny
- Mąki specjalistyczne (w tym preżelowane)
- Skrobie i mąki bezglutenowe
Surowce ziemniaczane
- Skrobie natywne
- Skrobie modyfikowane
- Granulaty
- Płatki
- Błonniki
Surowce z agawy
- Inulina
- Syrop z agawy (różne odcienie)
- Słodka agawa w proszku
Surowce grochowe
- Skrobie natywne
- Skrobie modyfikowane
- Błonniki
Surowce kukurydziane
- Skrobia natywna
- Maltodekstryna
- Syrop glukozowy w proszku
- Błonnik kukurydziany
- Fruktoza
Białka
- Białka roślinne
- Izolaty i koncentraty białek roślinnych
- Białko ryb arktycznych
- Hydrolizowane białka
Teksturowane białka roślinne (TVP)
- Pszenne
- Grochowe
- Ziemniaczane
- Ryżowe
- Sojowe
Suche cukry
- Sacharoza
- Cukier puder
- Cukier trzcinowy (demerara)
- Złoty cukier
- Lukier królewski
Syropy cukrowe
- Golden syrup
- Brown syrup
- Melasa/treacle
- Syrop inwertowany
Gumy
- Guma tara
Dodatki specjalistyczne
- Kultury starterowe do fermentowanych
- produktów mięsnych
- Ekstrakty, soki i koncentraty z owoców egzotycznych
- Oleje pochodzenia morskiego
- Transglutaminaza
- Stewia
- Chlorella vulgaris
Surowce BIO
- Skrobie pszenne
- Skrobia z tapioki
- Błonnik grochowy
- Białko grochowe
Zioła kulinarne, warzywa i owoce
- Mrożone
- Suszone powietrzem oraz liofilizowane
- W roztworach wodnych
- W zalewie wodnej („Pumpable”)
- W emulsji olejowej
- Gotowe mieszanki ziół i przypraw
Naturalne zamienniki (clean label)
- Soli
- Środków konserwujących
- Syropu glukozowego
- Emulgatorów
- Hydrokoloidów
- Glicerolu (humektant)
- Wzmacniaczy smaku
- Błonniki funkcjonalne
Naturalne i sztuczne barwniki
- Rozpuszczalne w wodzie
- Mieszanki rozpuszczalne w wodzie
- Laki aluminiowe
- Pigmenty nieorganiczne
- W postaci granulowanej (niepylące)
Aromaty, ekstrakty i koncentraty do przemysłu
- Mleczarskiego
- Piekarskiego i cukierniczego
- Mięsnego
- Owocowo-warzywnego
- Tłuszczowego
- Alkoholowego
- Przekąsek
- Napojowego
- Rybnego